Forum Sojuszu [OPW]
Strony: 1
Nowy użytkownik
nie ucierpiał ;P Ja proponuje na dzień dziecka i na koniec roku szkolnego <hurra> ;p a wy kiedy sądzicie?
Użytkownik
A ja bym proponował żeby to ktoś inny go zorganizował. Coś mnie dzisiaj doszły słuchy, że jakaś Ania ma dużo ecto. Mogłaby się podzielić. Michaldinho dość często handluje, kupuje, skupuje drogie rzeczy, więc też mógłby się podzielić tym co ma ^^
Gdyby ktoś chciał wytypować mnie, to odpadam z prostego względu... Nie farmię na UW i nigdzie nie farmię solo. Nigdy nie miałem w ekwipunku ecto i widziałem je jedynie u handlarza surowcami.
A swoją drogą ogólnie pomysł z konkursem dobry, ale kolejne mistrzostwa AB byłyby trochę nudne... trzeba by wymyślić coś innego.
Nowy użytkownik
Ania może mieć dużo ecto ale może np. zbiera na coś??
ja tak zbieram parę miechó na arma i mi się znudziło bo ciągle wydawałem:P a według mnie to tydzień po dniu dziecka na weekend powinna być jakaś impra bo w sam dzień ludzie często gdzieś wyjeżdżają
Josef, nie daj im sie zmolestowac xD A moze, skoro tak chcecie, zlozyc sie na jakas pule ( jak w LOTTO ) i z niej rozdzielic nagrody, fanty. Oczywiscie musialaby to byc suma skladki wyposrodkowana, nota bene nie wszyscy w sojuszu chlastaja cash'em ;p
Strony: 1